Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Anne Sophie Callesen

Om Anne Sophie

Jeg vil have et rigere Danmark.

Det betyder, at jeg vil have et Danmark, som er rigt på muligheder for alle børn uanset kulturel, social og økonomisk baggrund.
Et Danmark, som er rigt på udsyn og fremtid, hvor vi udvikler og ikke afvikler vores EU-medlemsskab og lever op til vores internationale forpligtelser.
Et Danmark, som er rigt på ligeværd, hvor vi fortsætter kampen for mere ligestilling gennem konkrete politiske initiativer.
Et Danmark, som er rigt på idéer og kloge tanker, hvor der investeres i uddannelse, og vi ikke indretter vores uddannelsesinstitutioner som virksomheder.

Jeg er først og fremmest et stærkt holdningsmenneske. En principfast demokrat. En pragmatisk realpolitiker.

Jeg ønsker at leve i et samfund med et åbent demokrati og et stærkt civilsamfund. Et samfund, der engagerer, samler og involverer borgere på tværs af social status. Hvor vi kan diskuterer uenigheder åbent og med respekt for hinanden og demokratiets spilleregler. Hvor der er gennemsigtighed omkring politiske beslutninger, så borgerne kan se magthaverne efter i kortene.
Sådan et samfund vil jeg fremme ved selv at praktisere en debatstil, som inviterer til konstruktiv dialog, i stedet for at grave grøfterne i vores samfund større. Jeg vil bidrage til en sund politisk kultur med medborgerskab og gennemsigtighed i centrum. Jeg vil som politiker selv gå forrest og være det gode eksempel ved at fremlægge argumenterne bag mine beslutninger og give plads til de stemmer, som vi hører fra for sjældent, og invitere dem ind i den politiske debat.

Mine visioner for et rigere Danmark skal realiseres igennem det, jeg kalder for mine politiske pejlemærker. Dem kan du læse meget mere om herunder:

Om mig

Jeg er født og opvokset i Aarhus. Har brugt de fleste af min barnsdoms somre hos min familie i Tyskland. Elsker London, Beirut og den danske sommer.

Jeg er mor til Frej, kæreste med Anders og arbejder til dagligt med uddannelseskvalitet.

Jeg meldte mig som 15-årig ind i Radikal Ungdom på grund af Jelveds håndtaske og håndfaste modstand imod VKO's fattigdomsydelser og udlændingepolitik.

Siden dengang har jeg været aktiv i radikal politik både lokalt, nationalt og internationalt.